Blog navigation

Laatste berichten

Laatste berichten

 
Sorteer op:
  • Handleiding voor het naaien van een Halloween pompoen knuffel
    Handleiding voor het naaien van een Halloween pompoen knuffel

    Welkom bij deze speciale herfst- en Halloween naaitutorial! Vandaag laten we je zien hoe je een mooie pompoen kunt maken, perfect om je huis te versieren. Dit project is geschikt voor naaiers van alle niveaus, of je nu een beginner of een expert bent. Bereid je stoffen, je naaimachine voor en volg onze stap-voor-stap instructies om dit originele ontwerp te maken. Klaar om te beginnen? Laten we beginnen!

    Read more
  • Handleiding het naaien van een Bananenzak
    Handleiding het naaien van een Bananenzak

    Welkom bij onze tutorial om een trendy en praktische heuptas te maken. Dit project is perfect voor naaiers van alle niveaus, of je nu een beginner of ervaren bent. Bereid je stoffen, je naaimachine voor en volg onze gedetailleerde instructies om een unieke en stijlvolle heuptas te creëren. Klaar om te beginnen? Laten we aan de slag gaan!

    Read more
  • Naai-tutorial Tanktop Marinière voor de zomer
    Naai-tutorial Tanktop Marinière voor de zomer

    Welkom bij onze tutorial om een gestreepte matroos top te maken! Vandaag gaan we samen een elegant kledingstuk maken dat perfect is voor de zomer. Of je nu een beginner of een expert bent in naaien, volg onze gedetailleerde stappen om deze prachtige top te maken.

    Read more
  • Naaihandleiding Kinderjurk Tuinbroek
    Naaihandleiding Kinderjurk Tuinbroek

    Welkom bij onze videotutorial om een kinderjurk te maken, een eenvoudig en schattig project. Of u nu een beginner of ervaren naaister bent, volg onze eenvoudige instructies om een comfortabel en stijlvol kledingstuk te maken dat uw kind graag zal dragen.

    Read more
  • Deel uw kleine creaties
    Deel uw kleine creaties

    Deel op onze blog foto's van je kleine creaties gemaakt met stoffen uit onze catalogus en krijg een promotiecode als beloning.

    Read more
  • Tutorial: Een kinderjurk maken met Minnie Mouse
    Tutorial: Een kinderjurk maken met Minnie Mouse

    Beste naaisters, we willen je graag een tutorial aanbieden om je te helpen een jurkje voor je kleine meisjes te naaien, zodat ze ervan kunnen genieten het is volledig geweest!

    Read more
  • Tutorial: maak een Indiaanse tipi
    Tutorial: maak een Indiaanse tipi

    Kinderen spelen tegenwoordig nauwelijks nog "Indianen" en toch, als je er een echte tipi van maakt, zal de opwinding en vreugde van zo'n hut overvloedig zijn. En aangezien de tipi gemakkelijk kan worden gedemonteerd en weer in elkaar gezet op een nieuwe plek (buiten, op het platteland, in de natuur), zal er geen tijd en moeite worden verspild aan zo'n mooi werk.

    Read more
  • Tutoriel : Confectionner un Coussin en forme de Cœur
    Tutoriel : Confectionner un Coussin en forme de Cœur

    Beste naaisters, het is bijna Valentijnsdag en voor deze gelegenheid hebben we besloten je een tutorial aan te bieden om je te helpen een hartvormig kussen te naaien.

    Read more
  • Tutorial: een taartzak maken
    Tutorial: een taartzak maken

    Beste vrienden, wij willen u graag een heel nuttig idee aanbieden, een handleiding om u te helpen een taartzak te naaien.

    Read more
  • Naaitutorial: Kerstmis sok
    Naaitutorial: Kerstmis sok

    Bent u op zoek naar een beetje originaliteit in uw inrichting? Deze keer stellen wij voor dat u Kerstmis vervroegt door mooie Sokken te naaien, maar niet met de gebruikelijke kleuren. Daartoe hebben wij voor u een naaipatroon gemaakt en een paar exemplaren met de stof Lol Surprise. Dit zal een verandering zijn ten opzichte van rood en groen.

    Read more
  • Handleiding : Een kinderjurk maken
    Handleiding : Een kinderjurk maken

    Beste vrienden, ik wil jullie graag een handleiding aanbieden om jullie te helpen een mooie jurk te naaien voor jullie kleine meisjes, om hen gelukkiger te maken!

    Read more
  • Zelfstudie: Een zeer originele tas van oude jeans en bedrukt katoen
    Zelfstudie: Een zeer originele tas van oude jeans en bedrukt katoen

    Dear visitors, aan de vooravond van onze geliefde mamadag, hebben we een geweldig cadeau-idee. We willen graag het tutopatroon met u delen, waarmee u een zeer originele handtas kunt naaien van oude jeans en met bedrukt katoen.

    Read more
Showing 1 to 12 of 16 (2 Pages)